Szépségnagykövet leszek! – Colo Skincare

Az eddigi posztjaimból talán nem derült ki, hogy nagy kozmetikum imádó vagyok, és az évek során rengeteg bőrproblémát be is gyűjtöttem magamnak (pattanások, hegek, terhességi barna foltok,ráncok) ami még jobban motivált a keresésre-kutatásra. Valamint dolgoztam az Omorovicza Cosmetics-nél is, ahol rengeteg háttérinformációhoz jutottam és sokat tanultam a kozmetikumokról és az ipar trükkjeiről. Imádtam a termékeiket, de ez egy igazi luxus márka, és én nem akartam elhinni, hogy százezreket kell költenem a szépségrutinomra, hogy működjön. Azért ha tehetném, vásárolnék ott is, és aki teheti, tegye! 🙂

Franciaországban egy kedves kozmetikus barátnőm megismertette velem a hatékony, természetes kozmetikumokat és olajokat, amelyekkel ezelőtt az volt a gondom, hogy akármennyire is szerettem volna környezettudatosan vásárolni, ha a termék nem vált be – és nekem mindig túl nehéz, túl lassan felszívódó vagy illatában nem tetsző volt – akkor más irányba mentem tovább. Arról nem is beszélve, hogy a natúrkozmetikumok nem költenek a hölgyeket igazán rabul ejtő marketingre, ami ha tetszik, ha nem, számít nekünk. Franciaországban a kínálat olyan nagy, hogy az már zavarba ejtő, ezért elkel a szakavatott (lehetőleg érdekmentes) segítség. Ez nekem szerencsére megadatott, de aztán terhes lettem és mire a bőröm épp javult volna a hormonok szétbombázták a francia natúrkozmetikumok addigi kemény munkáját. Megint ott tartottam, ahonnan elindultam, csak már a természetesre vágytam.

Itthon újra elvesztem a kozmetikumok tengerében és a márkák csábító marketing üzeneteiben, mint valami beauty-drogos, ezért úgy döntöttem hogy segítségre van szükségem!

Hazaköltözésemkor találtam egy olyan természetes, magyar szépségápolási márkát – a COLO SKINCARE-t – amelynek a weboldalán csak pozitív értékeléseket találtam és tettem vele egy próbát, mert azt gondoltam, hogy ha a száraz, vegyes, ekcémás, érett és zsíros bőrű vevő is elégedett, itt valami nagyon tuti titoknak kell lennie, mert az emberek általában iszonyú kritikusak!!!

Aztán írtam egy kesergő emailt az info@colo.hu email címre, az összes létező bőrproblémámmal és az elmúlt 10 év hiábavaló próbálkozásaival, amelyre gyorsan egy rendkívül kedves, figyelmes, átfogó táplálkozási és bőrápolási javaslatot kaptam, de olyat, hogy úgy éreztem magamat mintha én lennék az egyetlen és legfontosabb vevőjük a világon.

A Colo Skincare-t Bartha Csilla alapította 2014-ben. Bőrbarát termékei természetes és bio alapanyagokat tartalmaznak, környezettudatos módon választja őket (no pálmaolaj) és nem tartalmaznak semmilyen a bőrre káros anyagot, amiket általában alig tudunk kisilabizálni a hozzávalók listájából a termékek hátoldalán. Szerintem a kategóriájában és ahhoz képest, amit tud és ami van benne (bio) még relatíve pénztárcabarát is (persze a Nivea olcsóbb és az sem rossz, de nem natúr). A legtöbb Colo kozmetikum 2000 és 5000 forint közt mozog, kivéve a személyre szabott arckrémet, amely azért borosabb áron fut a maga 13 000 forintjával.

A legfontosabb, viszont az, hogy kitartó használat mellett, beváltja a hozzá fűzött ígéreteket. Ugyanakkor, 2 hét alatt nincs csoda kérem szépen, nekem is 2 hónap kellett a boldogsághoz.

Csilla aranyszabályairól itt olvashatsz bővebben:

Filozófia : https://www.colo.hu/filozofiank

Tudatosság és környezetvédelem: https://www.colo.hu/colo_tudatossag

A Colo kozmetikumoban NEM találod meg az alábbi vegyszereket: https://www.colo.hu/a_colo_kozmetikumokbol_kitiltott_anyagok

Kicsiben kezdtem  a termékeik tesztelését, mert épp hitetlen és kétségbeesett állapotomban találtam rájuk. Az arclemosó tej és tonik kombináció volt az alap, ezt vettem meg legelőször az arctisztításhoz és egy kis tégely málnamagos arcradírt kaptam ajándékba a hámlasztáshoz. Ez utóbbi szépen kiegészítette az első kettőt és már ezekkel elindult valami változás kb. 3 hét alatt.

Az igazi áttörést az hozta meg, amikor ezek mellett a személyre szabott arckrémüket is elkezdtem használni. Ez a kis csapat 2 hónap alatt gatyába rázta a pattanásaimat (úgy hogy közben atom terhes vagyok!!!) összehúzta a pórusaimat és mindeközben hidratáltan tartotta a jó kis 40 éves bőrömet, mindezt úgy, hogy a termékek használata egy merő élvezet, mert az illatuk lágy és természetes, amit imádok! (aki az erősebb vagy atom gyümölcsös illatú kozmetikumokat kedveli annak nem biztos hogy ez tetszene)

Nem vagyok egy nagy promótáló típus, csak ha valamiben 100%-ig biztos vagyok és néha még akkor sem. A kozmetikai ipar amúgy is elég kemény pálya, mert mindenkinek más válik be igazán a bőrtípusától és az illatpreferenciáitól függően…és mégis, most annyira boldog vagyok, hogy rátaláltam a COLO-ra, hogy eldöntöttem, részletesen is fogok írni a termékekről, minden létező fórumon, minden általam beszélt nyelven. Lehet hogy hamarosan videókat is csinálok majd….ki tudja…itthon leszek a babával és mindig kell tanulnom valami újat.

Kipróbálnád?  Egyelőre online a www.colo.hu oldalon tudok nézelődni és rendelni. Ha a cikkem felkeltette az érdeklődéseteket és kipróbálnátok a márkát, de segítség kellene a választásban nyugodtan írjatok az ügyfélszolgálatra az info@colo.hu címre, vagy rendelhettek máris online, ha valami azonnal elnyeri a tetszéseteket!

PLUSZ MEGLEPETÉS TŐLEM: Ha a rendelés során a “gift” kódot beírjátok a kedvezményes kódoknak kijelölt mezőbe, akkor egy ajándék ajakbalzsamot is kaptok a megrendelésetek mellé! És ha több táskával jártok-keltek, mint én, és mindig elfelejtitek átpakolni az ajakápolókat télen az egyikből a másikba, akkor sosem árt, ha van otthon 2-3 ajakápoló is egyszerre, nemde!?

Több kedvezménnyel is készülök majd a jövőben, kövessetek itt a Fromázson vagy a Budapest Local Experiences Facebook illetve Instagram oldalán (budapest_local_experiences) ez utóbbin angol nyelven.

Végső soron pedig nagyon büszke vagyok arra, hogy egy kis magyar cég ilyen jó termékeket tud előállítani és kiemelkedően kedves ügyfélszolgálattal fordul az emberek felé. Megérdemli a reklámot. Még több ilyenről szeretnék írni!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *